Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Lucas antivirus

Ο ΓΑΠ είναι φυσικό πρόσωπο. Ο Παπαδήμος είναι χημικό πρόσωπο. Ο μισθωτός είναι χλωμό πρόσωπο. Σαν τους Ινδιάνους. Ο ΓΑΠ έχει πλήρες πολιτογραφημένο όνομα George Jeffrey στη μακρινή Μινεσότα. Αλλά βρέθηκε εδώ. Λόγω jet lag υπήρξαν μικροπροβλήματα. Στη Μινεσότα όμως τον λατρεύουν σα Θεό. ΚΑΙ οι Ινδιάνοι τον λατρεύουν και πίνουν νερό που καίει στο όνομά του. Εδώ οι Ινδιάνοι πίνουν νερό που καίει για να ξεχάσουν. Ο ΓΑΠ είναι ο βασικός υπεύθυνος για την προώθηση του Παπαδήμου. (Η συνέχεια εδώ)
Ο Παπαδήμος πολιτογραφήθηκε στην Αθήνα με το όνομα Λουκάς. Το πλήρες όνομά του είναι «κυκλοδικροκοαιθάνιο» αλλά τον λέμε «Λουκά» για να μη χάνουμε χρόνο γιατί βιαζόμαστε να σωθούμε. Ο Λουκάς είναι κυβερνοοργανισμός. Δηλαδή μισός άνθρωπος μισός ταμειακή μηχανή. Ομιλεί άπταιστα ελληνικά, αγγλικά, Pascal και html. Παλιότερα ήταν αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αλλά μετά την αναβάθμισή του σε Lucas beta 2.1 έγινε εδώ πρωθυπουργός. Τελευταία η αριστερά ισχυρίζεται ότι σε κάποια τεστ ανακάλυψε στον Lucas κάποιες δυσλειτουργίες (κοινώς bugs). Το εργοστάσιο σκέφτεται να ανακαλέσει όλα τα μοντέλα της σειράς Lucas beta 2.1 στις προσεχείς εκλογές.
Το πρόβλημα με τον Παπαδήμο είναι ότι δεν είναι φιλικός στο χρήστη. Ούτε στον χρήστη ούτε στον έμπορο. Αν και τελευταία οι χρήστες υπολογίζεται ότι αυξήθηκαν μετά το άγχος με τις δόσεις. Πολλοί μάλιστα έχουν συλληφθεί για χρήση και εμπορεία σύνταξης. Τις προάλλες συνέλαβαν ηλικιωμένο για κατοχή μικροποσότητας ευρώ. Οδηγήθηκε αμέσως στο κέντρο της Αθήνας για παραδειγματισμό.
Το πρόβλημα με τον Παπαδήμο είναι ότι δεν είναι συμβατός με όλα τα λειτουργικά συστήματα. Ο Σαμαράς που τον δοκιμάζει σκληρά λέει ότι δεν κάνει για τα windows. Ότι ο ίδιος έχει βρει κάτι windows δηλαδή κάτι παραθυράκια για να μας βγάλει από την κρίση πιο αποτελεσματικά από τον Παπαδήμο. Ο Σαμαράς δεν κάνει πρόγραμμα. Είναι απλά χάκερ. Στέλνει spam δηλαδή διαφημίσεις. Μας έχουν γεμίσει τον σκληρό δίσκο με υποσχέσεις για επιμήκυνση.
Ο ΓΑΠ ισχυρίζεται ότι ο Lucas κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Εξάλλου ο πατέρας του πάντα είχε ως σύνθημα το «ΠΑΣΟΚ ΛΑ.Ο.Σ. στην εξουσία». Η αριστερά τον κατηγορεί ότι με τον ΛΑΟΣ τάχει κάνει θάλασσα. Μα αυτό εννοούμε όταν λέμε ΛΑΟθάλασσα. Αυτά τα λέει όχι όλη η αριστερά. Τα λέει η αριστερά μπαίνοντας γιατί η αριστερά βγαίνοντας δεν ξέρει τι να προτείνει.
Η αριστερά μπαίνοντας δεν είναι κόμμα. Είναι μάλλον παραθρησκευτική οργάνωση. Δεν γουστάρει τον Παπαδήμο. Δεν της αρέσουν ούτε οι υπολογιστές ούτε οι λογιστές. Αναπολεί την εποχή με τους υπολογισμούς στο χέρι με αβάκιο. Η αριστερά μπαίνοντας μπαίνει παντού. Σε λιμάνια, αεροδρόμια, εθνικές οδούς. Και τα κλείνει σε ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή δεν λειτουργούν. Στην εξουσία δεν μπαίνει η αριστερά μπαίνοντας. Εκεί είναι αριστερά μένοντας.
Η αριστερά βγαίνοντας πάλι είναι η καλύτερη πενθήμερη εκδρομή λυκείου. Εξοικειωμένη με τα computer. Αλλά ισχυρίζεται ότι ο Lucas έχει ιούς. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την κατηγορούσε για τραμπουκισμούς. Ήθελε μάλιστα να της κάνει εμβόλιο. Αυτό για τη νόσο των τρελλών ψηφοφόρων. Η αριστερά βγαίνοντας όταν κάνει πάρτι ζητάει εκλογές. Και ζητάει να βγει κάποιος άλλος να αλλάξει το σύστημα. Δεν βρίσκει σφάλμα μόνο στον Παπαδήμο, αλλά θέλει να αλλάξει και όλο το λειτουργικό σύστημα και να πάμε σε Linux. Απλά να το εγκαταστήσει κάποιος άλλος και όχι η ίδια.
Οι εδώδιμοι Ινδιάνοι δεν πολυκαταλαβαίνουν από computer. Παραμένουν χλωμοί και παρακαλούν να βρέξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα αφήνετε σχόλια και... σχολιανά