Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Δόση

Ξαφνική επίσκεψη του πρωθυπουργού στο κέντρο απεξάρτησης συμπεριφορών εθισμού την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε σάλο και αναστάτωση στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Ο πρωθυπουργός εθεάθη μόνος του στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας να περιμένει στωικά στην ουρά. Στην αρχή δεν έγινε αντιληπτός, αλλά κάποιος από τους παρευρισκόμενους τον αναγνώρισε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσουν όσοι ήταν έξω από το κέντρο απεξάρτησης και να τον υποχρεώσουν να πάει στο τέλος της ουράς. (Η συνέχεια εδώ)

Την επόμενη ημέρα ο κος Παπαδήμος εμφανίστηκε μεταμφιεσμένος σε απλό τζάνκι, αλλά και πάλι έγινε αντιληπτός επειδή κρατούσε ένα i-pad.
Οι δημοσιογράφοι δεν κατάφεραν να αποσπάσουν πληροφορίες από τον ίδιο για τους λόγους της επισκέψεώς του στο κέντρο απεξάρτησης. Κατάφεραν όμως να μιλήσουν με τους υπευθύνους του κέντρου όπου έμαθαν ότι ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να καταφύγει στο κέντρο απεξάρτησης επειδή δεν μπορούσε να βρει τη δόση του. Συγκεκριμένα στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο κος Παπαδήμος δέχτηκε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα από την Τρόικα και το ΔΝΤ όπου τον ενημέρωναν ότι δεν πρόκειται να μας χορηγήσουν τη δόση του επόμενου δανείου. Όμως με τις προηγούμενες δόσεις οι κάτοικοι της χώρας ΗΔΗ είχαν εθιστεί και σύντομα άρχισαν τα φαινόμενα στέρησης. Στην αρχή κάτι τρεμούλες, κάτι σύγκρυα, μετά κάτι σαρδάμ, επιθετικότητα από τους indignados, και μετά αδυναμία. Ο πρωθυπουργός συμβουλεύτηκε τους ειδικούς και του συνέστησαν να ψάξει αλλού να βρει τη δόση. Όμως οι αγορές ήταν κλειστές, τα βαποράκια άφαντα και οι dealers πανάκριβοι. Γι αυτό τελικά ο πρωθυπουργός αντί να βρει τη δόση από βαποράκι, να απευθυνθεί σε κέντρο απεξάρτησης όπου η κάθε δόση είναι συνταγογραφούμενη.
Διάφοροι ασθενείς που ήταν έξω από το κέντρο απεξάρτησης αντέδρασαν επειδή ένας πολιτικός θα τους έπαιρνε τη σειρά. Του αντιπρότειναν αντί για δόση να στραφεί προς τη μεθαδόνη. Ο πρωθυπουργός τους είπε ότι επρόκειτο για θέμα εθνικής σημασίας και ζήτησε συναίνεση ώστε να μπει μπροστά. Οι υπόλοιποι αντέδρασαν και έτσι χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας.
Τελικά μετά από νέες πληροφορίες, έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός εξασφάλισε τη δόση και η νευρικότητα τόσο στους ψηφοφόρους όσο και στο χρηματιστήριο σταμάτησε.
Για την ακρίβεια έγινε γνωστό ότι τη δόση θα μας τη φέρει άτομο μελαψού χρώματος ονόματι Μελχιόρ που θα φέρει και μαζί του σμύρνα, χρυσό και λίβανο σε επαρκείς ποσότητες. Η συνάντηση θα γίνει σε φάτνη στην περιοχή της Κερατέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα αφήνετε σχόλια και... σχολιανά