Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Κβαντοπολιτική


Η Δημόσια Διοίκηση αποτελεί στοιχείο που ανακαλύφθηκε στην Ευρώπη στις αρχές του 19ου αιώνα ενώ στην Ελλάδα γίνονται πειράματα (Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών «Αγγελική Νικολούλη» σε συνεργασία με Zougla College και University of Paranormal Science) με σκοπό την εύρεση της χρυσής τομής των τροχιακών μορφών των Υπουργείων, θεωρίας που αναπτύχθηκε από τον Gerasimo Giakoumato μετά το 1950.  (Η συνέχεια εδώ)




Σύμφωνα με το γνωστό μέχρι τώρα πρότυπο ισχύουν τα εξής: Στο κέντρο αυτού που λέμε «Δημόσια Διοίκηση» βρίσκεται σωματίδιο μεγάλης μάζας, το χοντρόνιο, προερχόμενο από την ομάδα των αρχηγονίων (σωματίδια μεγάλης ημιζωής). Το χοντρόνιο προέρχεται από την πνευματική εξαΰλωση μεγάλης ποσότητας βουλευτονίων των οποίων έχει συγκεντρώσει την ενέργεια, μετατρέποντάς την σε μάζα σύμφωνα με την αντιστοιχία μάζας-ενέργειας του Αϊνστάιν (ο οποίος αναίρεσε ένα μέρος της θεωρίας του λίγο πριν το τέλος της ζωής του όταν είδε στον καθρέφτη πόσο κακοχτενισμένος ήταν). Τα χοντρόνια δεν έχουν φορτίο, άγχη και στεναχώριες και βρίσκονται σε κατάσταση αιώνιας χαλάρωσης (A. Kougias-1968: «The eternal sleep of Hondrons»). Η ενεργός ταχύτητά τους βρίσκεται κοντά στο μηδέν και η θερμοκρασία τους είναι χαμηλή (G. Tragkas-1969: «The hot and horny Hondron: a myth»).
Η ύπαρξη των χοντρονίων έγινε γνωστή μετά από τα πειράματα σκέδασης συμβασιούχων του P. Paki, αλλά και από τα μετέπειτα πειράματα βομβαρδισμού με ακτίνες ανέργων, όταν δέσμες συμβασιούχων ή ανέργων μεγάλης ταχύτητας εισέρχονται στη Δημόσια Διοίκηση και παραμένουν σ’ αυτήν για ελάχιστο διάστημα μιας και είναι αδύνατον να μονιμοποιηθούν. Καθώς εξέρχονται, κατευθύνονται προς φθορίζουσα οθόνη ή προς τηλεοπτική κάμερα, όπου προκαλούν το φαινόμενο της ωρυόμενης καταγγελίας (κρότου-λάμψης).
Γύρω από το κεντρικό χοντρόνιο βρίσκονται σε τροχιές τα λεγόμενα «δημόσια σωματίδια» δηλ. τα νωθρόνια, τα γλυφτρόνια και τα κλεφτρόνια. Τα νωθρόνια έχουν περιπέσει σε πλήρη ακινησία έχοντας χάσει όλη τους την ενέργεια (E=0 Karam). Τα γλυφτρόνια έχουν μικρή μάζα και μεγάλη διαπερατότητα, σχηματίζοντας δεσμούς με όποιο χοντρόνιο είναι κοντά τους (G. Aftias-1975: «The flexible particle») ανταλλάσσοντας φορτίο και φιλοφρονήσεις. Η ενέργειά τους κυμαίνεται μεταξύ 200 Karam μέχρι και 10 MKaram. Τα κλεφτρόνια είναι δύσκολο να τα εντοπίσει κανείς (σύμφωνα με την Αρχή Απροσδιοριστίας Αδικημάτων κατά την οποία αν είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε το αδίκημα Χ, τότε ο χρόνος αντίληψης t τείνει στο άπειρο και το αδίκημα παραγράφεται). Τα κλεφτρόνια σχηματίζουν νέφος παίρνοντας διαφορετικά σχήματα στο χώρο γύρω από περιοχές υψηλής πιθανότητας ύπαρξης mizas – χρηματομονωτικό υλικό που περιβάλλει ΔΕΚΟ.
Στις εξωτερικές τροχιές γύρω από το χοντρόνιο περιφέρονται τα κοτρώνια, σωματίδια-στυλοβάτες του πολιτικού συστήματος που έχουν θετικό φορτίο και μεγάλο spin με δεξιόστροφη φορά αυτήν προς το Κοινοβούλιο (Catman-1972: «Τhe kotrons»). Όταν ένα κοτρώνιο συναντήσει ένα χοντρόνιο σε μικρή ακτίνα, μετατρέπεται σε γλυφτρόνιο ώστε να υπουργοποιηθεί ή να σταθεροποιηθεί σε καρέκλα υψηλής δυναμικής ενέργειας και να μετατραπεί σε εμπλουτισμένο στέλεχος (Vasvas-1979: «The rich particles»). Το φαινόμενο της αυτόματης εξαφάνισης (στο οποίο βασίζεται το ΘΕΑΤ – Θεώρημα Εξαφάνισης Ασφαλιστικών Ταμείων) προβλέπει την εξαφάνιση ολόκληρων δομών ασφάλισης, μετά από την μετατροπή επενδύσεων σε απλό φραπέ. Ειδικότερα, τα επικουρικά ταμεία μετά την παρέλευση σύντομου χρόνου μετουσιώνονται σε εντευκτήρια, ενώ τα κύρια ταμεία σε χρόνο dt μετατρέπονται σε απλά κυλικεία όπου σερβίρεται φραπέ (με γάλα). Το ΘΕΑΤ, που αλλιώς είναι γνωστό σαν θεώρημα Wrestling-Petralia, θέτει κανόνες που μπορούν να βοηθήσουν στην πλήρη εξαφάνιση των κοροϊδονίων (σωματιδίων κοινωνικής συνεισφοράς) και μετατροπής τους σε αιθέρα και σε μια γλυκιά ανάμνηση.
Στο Ευρωηλεκτρικό ή Ραγιαδοηλεκτρικό φαινόμενο τα ελεύθερα χοντρόνια, κάποιες φορές, έλκονται με ισχυρές δυνάμεις και σχηματίζουν πλέγμα, συγκρατώντας τα πτωχόνια μακριά, που σκεδαζόμενα εκπέμπουν υπόηχους που κανείς δεν ακούει γιατί έχουν συχνότητες κάτω των 5Hz. Τέλος, τα χοντρόνια συμμετέχουν κρυφίως στα τραπεζοενεργά φαινόμενα, γνωστά και ως «πιστωτικές καταρρεύσεις», αφού μετατρέπουν μέσω θερμοχημικών αντιδράσεων τα ομόλογα σε χαρτί υγείας (παρουσία ραδιενεργού Ηλιθίου HeLi που μαζί με το Καραγκιόζιο Kr αποτελούν τους κοινωνικούς ρύπους),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα αφήνετε σχόλια και... σχολιανά