Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ροζ CD

Σάλο έχει προκαλέσει η κυκλοφορία όχι ενός, αλλά πολλών ταυτόχρονα ροζ CD. Τα ερωτικά ροζ CD μετά από απόφαση της κυβέρνησης θα ονομάζονται εφεξής «Πράσινα CD» με σκοπό την αφύπνιση της οικολογικής συνείδησης των αγοραστών. (Η συνέχεια εδώ)
Καθώς στην Ελλάδα έχει αναπτυχθεί ένα αντιγερμανικό κλίμα μετά την επίθεση που δέχτηκε η οικονομία μας, αποφασίστηκε εσπευσμένα η δημιουργία πολλών τέτοιων CD που γρήγορα θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι αισθησιακές αυτές ταινίες θα αποτελούν σειρά με γενικότερο τίτλο «Volks Fucken». Ήδη κορυφαία στελέχη της πολιτικής ζωής, αλλά και προσωπικότητες της τέχνης έχουν κληθεί να συνδράμουν.
Ο Δήμος Σταρένιος θα προλογίζει κάθε ταινία Ξεκινώντας πάντα από τη ρήση που τον έκανε γνωστό «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας». Καθαρά συμβολικά κλήθηκε ο Κώστας Γκουσγκούνης να συμπράξει ερωτικά με την Gina Wild (γερμανικής καταγωγής πορνοστάρ). Ο εθνικός μας πορνοστάρ κρατάει ένα μικρό ρόλο στη δεύτερη ταινία της σειράς («Volks Fucken: Η Ξεσκισμένη Τσιμούχα») όπου συνεπικουρούμενος από τον δόκτωρα Ντίνο (ανερχόμενο πορνοστάρ-ΩΡΛ) θα επιχειρήσουν το τριπλό πήδημα του θανάτου από βουνοκορφή (χωρίς προφυλακτικό).
Σκηνές από ταινίες ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Παράλληλα οι γερμανικές εταιρίες έχουν επιστρατεύσει κι αυτές νέους ηθοποιούς, σωσίες των πολιτικών όπου πρωταγωνιστούν σε αντίστοιχα τσοντοειδή κατασκευάσματα.
Η διαμάχη των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης γενικεύεται χρησιμοποιώντας τον «κινηματογραφικό πόλεμο». Μέχρι τώρα έχουν εμφανιστεί σε αισθησιακές ταινίες οι παρακάτω σωσίες πολιτικών:
Otto Auto (σωσίας Κώστα Καραμανλή) στην ταινία «Μπες γιατί Χάνς» (ερωτική μυθοπλασία για τη ζωή του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν). Στην ταινία μικρούς ρόλους έχουν οι σωσίες των Χανς, Κρίστιαν και Άντερσεν (σε σκηνή ομαδικού οργίου) η Άννα, η Μαρία και η Μπραντάουερ (παρτενέρ των άνωθι τριών) και τρεις σούβλες κοκορέτσι όπου καταβροχθίζει ο Otto Auto.
Oui Mari Koukoumafka (γαλοπολωνικής καταγωγής σωσίας της Άγκελα Μέρκελ) που κάνει σεξ με ένα ελληνικό ομόλογο στην ταινία «Ελληνικά spread your legs».
Honey Mana Topedi (Ke Topedi Timana) πορνοστάρ από τη Νιγηρία γνωστός απλά ως Topedi που παίζει το ρόλο του Μπάρακ Ομπάμα στην ταινία «Filotimo ΙΙ».
Juan Antonio Samaras ισπανικής καταγωγής.
Ερωτηθείς ο σκηνοθέτης Ζαν Λουί Μίλερ δήλωσε ότι πολύ θα ήθελε να έχει ως πρωταγωνιστή σε ταινία του τον Θόδωρο Πάγκαλο σε σκηνή gang bang διότι μόνος του μπορεί να γυρίσει όλη τη σκηνή χωρίς την παρουσία άλλων και άρα είναι πιο οικονομικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα αφήνετε σχόλια και... σχολιανά