Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Να παρέμβει η πολιτεία

Σε κινητοποιήσεις προβαίνουν οι ντόπιοι παραγωγοί κρασιού και ούζου. Οι Έλληνες οινοπαραγωγοί διαμαρτύρονται για την αδράνεια της πολιτείας στο θέμα της προώθησης των ελληνικών προϊόντων. (Η συνέχεια εδώ)
Μετά την κυκλοφορία του CD της Τζούλιας Αλεξανδράτου οι πωλήσεις ελληνικών κρασιών, ούζου, τσίπουρου και συναφών ειδών έπεσε κατακόρυφα λόγω της αύξησης των πωλήσεων Γαλλικής σαμπάνιας.
Το αρμόδιο υπουργείο διευκρίνισε ότι δεν φταίει το ελληνικό προϊόν που είναι ασυναγώνιστο, αλλά φταίει η εμφιάλωσή του που δεν επιτρέπει τη χρήση του σε δραστηριότητες τύπου Τζούλιας Αλεξανδράτου. «Με το μίνι ούζο 12 τι μπορείς να κάνεις;».
Πάντως σε σύσκεψη πολιτικών φορέων διαπιστώθηκε ολιγωρία στο θέμα της εμφιάλωσης των ελληνικών ποτών, αλλά και στη συσκευασία της φέτας. Προτάθηκε να χρησιμοποιηθούν φαλλόσχημα μπουκάλια από small μέχρι XXL (νταμιτζάνα) και το γιαούρτι να συσκευάζεται σε μικρούς σωλήνες όπως τα πούρα και να φέρει μηχανισμό που να προκαλεί δονήσεις μέχρι να γίνει τυρί.

1 σχόλιο:

  1. Προ μηνων εορταστικε η μερα τησ δερματολογιας-καρκινος του δερματος κλπ.Πολλοι ευαισθητοποιημενοι γιατροι προσεφεραν δωρεαν τις υπηρεσιας τους και ενημερωσαν τους συμπολιτες τους με καθε τροπο .Το ιδιο συνεβη και προ ημερων με την ημερα της καρδιολογιας .θα ηταν χρησιμο να γνωριζουν οι κομοτηναιοι απο καποια ενημερωση του Ιατρικου συλλογου Ροδοπης η αλλης σχετικης υπηρεσιας ποιοι ηταν οιγιατροι που προσεφεραν δωρεαν τις υπηρεσιες τους τις συ γκεκριμενες ημερες. Ο ΝΕΥΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ θα αφήνετε σχόλια και... σχολιανά