Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Κοπεγχάλι

Ο Ομπάμιας ήθελε, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τους Κινέζοι να μη λερώνουν άλλο τον πλανήτη στην Κοπεγχάγη. Βρε τους μίλησε με το καλό, βρε με το άγριο τίποτα αυτοί. Γι αυτό είναι Βουδιστές και ατάραχοι. (Η συνέχεια εδώ).
Θα ενισχύσουμε εμείς οι οικονομικά ισχυροί (!!!) τους αδύναμους σε κάτι νησιά της Αφρικής να τους χαρίσουμε τις υποδομές και την τεχνογνωσία να μη ρυπαίνουν, να είναι καθαροί, να πλένονται με τη μάνικα. Τέρμα το κερί στα ράστα μαλλιά. Τέρμα η απλυσιά. Σκότωσες το λιοντάρι και δεν σκούπισες τα αίματα; Πρόστιμο. Έχεις ακάθαρτη χορτοκαλύβα; Πρόστιμο. Δεν έπλυνες δόντια, νύχια, χαϊμαλιά; Πρόστιμο.
Ο Χρυσοχοίδης ήδη είπε ότι και τις διαδηλώσεις θα τις αντιμετωπίζουν με νερό τρεχούμενο να ξεπλυθεί η βρώμα από τους διαδηλωτές. Προσανατολίζεται μάλιστα να μοιράζει η ΕΛ.ΑΣ και απορρυπαντικό στους διαδηλωτές πριν τις πορείες.

Προβληματισμός υπάρχει για το μαλακτικό που θα πρέπει να βάλουν στην κουκούλα ώστε να διατηρείται απαλή σαν καινούργια και για την επόμενη φορά. Τα καλά μαλακτικά είναι ακριβά, ενώ τα φτηνά είναι κινέζικα και ρυπαίνουν. Καταγγελίες αναφέρουν ότι και τα δακρυγόνα της ΕΛ.ΑΣ ήταν απο τα φτηνά τα κινέζικα και μάλιστα ληγμένα. Έτσι ο διαδηλωτής αντί να κλαίει χαχανίζει αμέριμνος!!!
Ο Κινέζος όχι μόνο μας πήρε το λιμάνι, όχι μόνο πουλάει μαϊμού καφετιέρες, όχι μόνο τον κάναμε πρωθυπουργό αλλά ρυπαίνει και δεν δέχεται έλεγχο. Δεν βλέπει τους Αμερικανούς που είναι τριζάτοι, τους Ευρωπαίους που τους άστεγους βρωμιάρηδες τους έχουν κλείσει σε χαρτόκουτα και τους έστειλαν με κούριερ στον τρίτο κόσμο. Όοοοχι. Επιμένει να βρωμίζει. Θυμόσαστε που στην περίοδο του ψυχρού πολέμου οι... σοφοί Αμερικανοί φοβόντουσαν ότι αν πηδήξουν ταυτόχρονα 1 δισεκατομμύριο Κινέζοι στην Κίνα θα έπεφταν όλα τα κτήρια στην Αμερική από σεισμό; Τώρα νέος κίνδυνος ελοχεύει. Αν ΧΕΣΟΥΝ 5 δις Κινέζοι η μπόχα θα πνίξει το Λος Άντζελες. Ευτυχώς το ρύζι τους κάνει δυσκοίλιους. Άσχετο: Ο Αυτιάς είναι Κινέζος ή ντόπιος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα αφήνετε σχόλια και... σχολιανά