Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Life and Style


Δεν είναι γνωστά ακόμα τα αποτελέσματα της "νέας στάσης" της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων αυτών των ημερών, μιας και οι πορείες συνεχίζονται. Ήδη όμως ένας νέος άνεμος πνέει στις σχέσεις Κράτους-Πολίτη. Οι δυνάμεις καταστολής έχουν υποστεί ριζική ανανέωση και λίφτινγκ. Στη φωτό βλέπουμε την εικόνα (όχι πολύ ενθαρρυντική) ενός αστυνομικού πριν το ΠΑΣΟΚ να ανεβεί στην εξουσία, και πιο κάτω βλέπουμε τον ίδιο αστυνομικό μετά.
"Το κράνος αποτελούσε μεγάλη πληγή για την κουρούπα του κάθε έντιμου εργαζόμενου αστυνομικού. Η κυβέρνηση, θέλοντας να αναπτερώσει το ηθικό των σωμάτων ασφαλείας, έχει ξεκινήσει συνεργασία με γνωστό στυλίστα. Τα αποτελέσματα σύντομα θα γίνουν ορατά" δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός.
Δεν υιοθετήθηκαν οι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. για χορήγηση επιδόματος solarium στους ένστολους, αλλά ούτε και οι προτάσεις του ΣΥΝ για ΣΥ.ΡΙΖ.Α (Σύστημα Ριζικής Αποτρίχωσης).
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δήλωσε "μιας και η νέα κυβέρνηση δεν εξασφαλίζει το ομοιόμορφο μαύρισμα στους αστυνομικούς, τότε ας τους αφήσει ελεύθερους ώστε να φροντίσουν οι ίδιοι το ομοιόμορφα μαύρισμα των διαδηλωτών".
Από την άλλη, μια από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ από σήμερα με δελτίο τύπου που εξέδωσε, δήλωσε ότι μετονομάζεται σε ΤΣΙΡΙΖΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα αφήνετε σχόλια και... σχολιανά