Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Από κάθε μετερίζι


Εξελίξεις στο χώρο του θεάματος. Ο Φοίβος αποχώρησε από τη Heaven και θα ιδρύσει νέα δισκογραφική εταιρεία μόνος του. Τον ακολούθησαν διάφοροι καλλιτέχνες που ανήκουν ή εφάπτονται με το χώρο του θεάματος.
Στη νέα δισκογραφική εταιρεία σίγουρα θα είναι μαζί του η Δέσποινα Βανδή (φωτό), ο Θάνος Πετρέλης κλπ.
Φήμες θέλουν τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να εντάσσεται στο δυναμικό της εταιρείας ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, αλλά και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να παίρνει πόστο στο νέο σχήμα παίρνοντας τη θέση του υπεύθυνου της παραδοσιακής μουσικής.
(Η συνέχεια εδώ)
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει ήδη δηλώσει ότι η Ν.Δ. πρέπει να αλλάξει ριζικά, να κάνει ανοίγματα στον κόσμο, να ψάξει ψηφοφόρους που μέχρι τώρα ήταν αδιάφοροι. Και ο ίδιος πάντα τόνιζε ότι θα μείνει αρωγός στην προσπάθεια της νέας ηγεσίας  από οποιοδήποτε πόστο. Στόχος του, από τη νέα αυτή νευραλγική θέση, θα είναι να συνεγείρει το πλήθος των ακροατών (εν δυνάμει ψηφοφόρων του κόμματος) με την παραγωγή νέων δίσκων με νέο ύφος μουσικής που θα το χαρακτηρίζαμε "dance politics".
Ένα παρακλάδι της εταιρείας θα ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική (κυρίως από τον Πόντο). Εκεί τίθεται υπεύθυνος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο κος Ψωμιάδης, που ΚΑΙ πείρα έχει, ΚΑΙ ποντιακές καταβολές, ΚΑΙ μουσική παιδεία. Ο πρώτος δίσκος της σειράς αυτού του είδους μουσικής θα έχει τίτλο "Επανύβριση" (αντάτζιο για τσέλο και κεμεντζέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα αφήνετε σχόλια και... σχολιανά