Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Δελτία τύπου

Ο πρωθυπουργός κύριος Παπανδρέου επισκέφτηκε το πρωί την εκπομπή «Πρωινός καφές» που τώρα πια μετονομάστηκε σε «Καφές με τον Αλμούνια» στην οποία συμμετείχαν οι γνωστοί πανελίστες κύριοι Τρισέ (υπεύθυνος για τα ζώδια), Μπαρόζο (θέματα μαγειρικής), Άγκελα Μέρκελ (ζωγραφική με το στόμα), Γκόρντον Μπράουν (στρίφωμα με το δεξί καλάμι), αλλά και γνωστοί προσκεκλημένοι όπως η Έμμα Σάπλιν, η Έμμα δάκρυα και ιδρώτας, η Τζένιφερ από το next top model, ο καλόγερος Σαμοίλης, ο Αυτιάς, ο Μυτιάς και ο Μήτσος ο Σουγιάς, καθώς και εκπρόσωποι των αγροτών από τα μπλόκα. (Η συνέχεια εδώ)
Συγκεκριμένα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ο εκπρόσωπος των βαμβακοπαραγωγών που έχουν κλείσει με τα τρακτέρ την είσοδο του τζάμπο μπεμπέ στον 3ο όροφο και ειδικότερα την πτέρυγα με τις κουδουνίστρες για βρέφη από 8-52 μηνών καθώς και ο εκπρόσωπος των νέων αγροτών που ψάχνουν γκόμενα από την αντίστοιχη εκπομπή του Άλφα, οι οποίοι έχουν κλείσει με δισκοσβάρνες το Μάτζικ Παρκ στη Θεσσαλονίκη. Επίσης ήταν στην εκπομπή εκπρόσωπος του Βουλγαρικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για να επισημάνει τον κίνδυνο της καθυστέρησης των εμπορευμάτων στη χώρα.
Ειδικότερα ο Βούλγαρος μεγαλέμπορος επεσήμανε ότι ενώ πολλά κέντρα διασκέδασης έχουν αναρτήσει ακριβώς μετά την περίοδο των Χριστουγέννων πινακίδες που προμοτάρουν την εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων από τη Βουλγαρία (με τον γνωστό τίτλο-κράχτη «Προσεχώς Βουλγάρες») και ενώ έχει ξεκινήσει η αποστολή των εν λόγω εμπορευμάτων εν όψει των Αποκριών, τα εμπορεύματα σαπίζουν μέσα στις νταλίκες και στα κοντέηνερ με αποτέλεσμα να χάνονται δισεκατομμύρια ευρώ.
Ο νέος αγρότης μόνος ψάχνει, δήλωσε ότι ενώ ήταν έτοιμος να βρει αυτό που ψάχνει και ενώ είχε δρομολογήσει ραντεβού για ιππασία, σεξ, σπα, και απολέπιση – χαλάουα μαζί με γυναίκα λευκού χρώματος με εντυπωσιακές καμπύλες που του είχαν βρει στον Άλφα, η κυβέρνηση δεν έλαβε πρόσθετα μέτρα ενίσχυσης του αγροτικού εισοδήματος με αποτέλεσμα να μην είναι ανταγωνιστικός σε σχέση με τους άλλους νέους αγρότες που μόνοι κι αυτοί ψάχνουν στην υπόλοιπη ευρώπη, με κίνδυνο οι ξένοι εταίροι μας να βρουν γκόμενα ενώ αυτός να επιδοθεί στο εργόχειρο. Όπως δήλωσε ο νέος αγρότης μόνος ψάχνει αναγκάστηκε να βάλει τη μητέρα του να ψάξει να του βρει σύντροφο στην άλλη εκπομπή του Άλφα με τίτλο μια νύφη για το μαμούχαλο το γιό μου. Η μητέρα του νέου αγρότη μόνου ψάχνει δήλωσε ότι αναγκάστηκε με τη σειρά της να καταφύγει σε εκπομπή λόγω της αδράνειας του κρατικού μηχανισμού και για να αποφύγει τα χειρότερα μιας και ο γιός της καιρό τώρα παρενοχλεί σεξουαλικά την Ασπρούλα την προβατίνα της. Μάλιστα από μισόλογα του γιού της κατάλαβε ότι ο νέος αγρότης μόνος ψάχνει έχει ολοκληρώσει τις σχέσεις του με το ζώο και σκοπεύουν να κλεφτούν σε 3 βδομάδες για να αποφύγουν το σούβλισμα της Ασπρούλας το Πάσχα. Βέβαια η μητέρα του νέου αγρότη μόνου ψάχνει διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να σφάξει την Ασπρούλα το Πάσχα γιατί μετά τις σεξουαλικές επαφές του εν λόγω θηλαστικού με το γιό της το κρέας του σκληραίνει και γίνεται σαν σόλα και δεν τρώγεται.
Στην εκπομπή το next top model Τζένιφερ δήλωσε ότι αισθάνεται αδικημένη που την έδιωξαν από την εκπομπή και εξέδωσε ανακοίνωση με δελτίο τύπου με το οποίο κατηγορεί τον ΑΝΤ1 ότι για λόγους που η ίδια δεν γνωρίζει ο Γιάννης Λάτσιος ακούστηκε να την αποκαλεί αλογομούρα και Φρέντυ Κρούγκερ. Ο Γιάννης Λάτσιος εξέδωσε κι αυτός με τη σειρά του δελτίο τύπου με το οποίο τονίζει ότι αυτός δεν είχε καμία ανάμιξη με την αποχώρηση της Τζένιφερ από την εκπομπή παρόλο που όντως ήταν σαν ανάποδο γαμώτο και όταν την είδε για πρώτη φορά ανατσουτσούρωσε η τρίχα του από την ασχήμια.
Ο πρωθυπουργός εξέδωσε κι αυτός δελτίο τύπου για τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου όπου αφήνει να εννοηθεί ότι υπεύθυνη για το χωρισμό είναι η προηγούμενη κυβέρνηση και ότι ίσως το Πασόκ προτείνει να πάει το θέμα σε εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή. Συγκεκριμένα μάλιστα το θέμα θα πάει σε εξεταστική των πραγμάτων του Λάτσιου επιτροπή γιατί τα πράγματα της Μενεγάκη ήδη τα έχουμε εξετάσει επί Νέας Δημοκρατίας και τότε είχαμε τονίσει ότι υπάρχει κίνδυνος διαζυγίου και κατάρρευσης του οικονομικού συστήματος μιας και η Ελένη αφενός δεν μπορούσε να κάνει ούτε ένα απλό στρίφωμα στο μπατζάκι του Λάτσιου, ούτε όμως και η προηγούμενη κυβέρνηση είχε λάβει μέτρα ώστε ο κος Λάτσιος να φοράει πάντα βερμούδες.
Ο καλόγερος Σαμοίλης δήλωσε ότι ούτε αυτός μπορεί να σώσει την ελληνική οικονομία, όσα δελτία τύπου και να εκδώσει, εκτός κι αν εκδώσει το ελληνικό δημόσιο ομόλογα με τα οποία κατά τη λήξη και αποπληρωμή να γίνεται ταυτόχρονα και κλήρωση με έπαθλο κάποια εκδρομή στην Παταγονία όπου πρόκειται να διεξαχθεί νέο τηλεπαιχνίδι στο οποίο αναμένεται να λάβουν μέρος πολλοί στρατηγικοί επενδυτές, αλλά και όσοι νέοι αγρότες μόνοι ψάχνουν δεν έχουν καταφέρει να βρούν τίποτα μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

(Στη φωτό ο καλόγερος Σαμοίλης στο Κούγκι σε σκηνή από την εκπομπή "Τρύπιες Τσέπες" του Άλφα σε στιγμή δημόσιας διαβούλευσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα αφήνετε σχόλια και... σχολιανά